#Goedzoeker of goudzoeker | een praktijkboek voor ambitieuze (jong)volwassenen

Ontdek hier de 4 fundamentele softskills die jij en ik zullen nodig hebben om slimmer in het leven te staan, eender welke toekomstige rol we zullen opnemen. Levenslang leren en groeien doe je dan zo.....

Meer

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Heb jij in je bedrijf betrokken medewerkers die je wilt begeleiden en ondersteunen in hun groei? Of ben je medewerker en wil je pro-actief vermijden dat je in een bore of burn-out terecht komt. Denk dan eens aan loopbaanbegeleiding. Samen…

Meer

KMO coach en Business Insights

Voor leiders die slimmer willen werken omdat er nu eenmaal maar 24 uren in een dag zijn. Investeer in je team en de groei van je bedrijf en zet de nieuwste technologische tools in.

Meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Zoveel onderwerpen, zoveel thema's om op een interactieve manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies met ondernemers en medewerkers doen. En dit al vanaf de eerste minuut.

Meer

Partnerships

Samenwerken werkt zeker als je future-proof wilt blijven. We leven immers in een netwerk-en informatie samenleving waar overvloed is en allesbehalve schaarste. Met speciale dank aan deze vooruitstrevende partners die de toekomst hoopvol tegemoet zien.

Meer

FAQ veelgestelde vragen

Business Plan Basic voor Small business: Wat houdt dit in? Waarom steeds weer innoveren? Welke opvattingen zijn er omtrent business development? Hoe vaak moet je een business plan bijstellen?

Meer