De droom van elke ondernemer.

Succesvol zaken doen met je klanten, groeien als zaakvoerder en als organisatie.  Het is een droom van elke ondernemer. Maakt jouw bloeibedrijf een sprong? Kan je als zaakvoerder even wat hulp gebruiken? Dan kan je beroep doen op de diensten van Venditio+.  Een Business Coach komt jou inspireren en motiveren.  Dit is reeds mogelijk  vanaf 4 u/week (minimum)tot maximum 20 u/week.

Heb je recht op KMO portefeuille ? Dan zit je bij ons goed.

Wat denken anderen over de groeimogelijkheden in bloeibedrijven ?

Waar staat Venditio+ voor? Missie en visie. 

Hoe gaan wij te werk om jou te versterken?

Bekijk ons filmpje

 

5 stappen naar jouw business plan

En er is meer ! Werkgebieden

Wil je een beter zicht op je business model, lange en korte termijn doelen, teambuilding activiteiten, development planning, trend analyses, personal resources of wil je een marktonderzoek doen? Heb je nog geen social selling model ? Vul dan het contactformulier in en vraag vrijblijvend een gesprek aan. Een face2face gesprek kan heel verhelderend werken. Samenwerken werkt voor een sterk merk.  Sales is  mensenwerk.

Innovatie en Progressie

Wil je bovendien je processen herbekijken? Dat kan in samenwerking met Venditio+. Wij beschikken over een netwerk van 150 leden. Zij zijn gespecialiseerd in leadgeneration, doelgerichte marketing, social media, sales, fieldcoaching en aftersales.  Venditio+ neemt je bestaande kanalen onder de loep en stelt ze terug af op de hedendaagse communicatiekanalen.  Wat werkt en levert rendement op voor jouw bloeibedrijf?  Wat werkt niet of niet meer? Via diagnose, analyse en effectieve actie benutten we voor 100% de groeimogelijkheden binnen je bloeibedrijf.

Venditio+ voor bloeibedrijven die willen investeren in een rijker bedrijfsleven, slimmer, gezonder, verbindend. Die future-proof willen zijn voor de 4de industriële revolutie.  Leadership 4IR begint bij jou.