Voor (jong)volwassenen die een nieuwe start willen en daar NU werk van willen maken.

Ben jij een ondernemende medewerker? Met veel ambitie?

Heb je al je diploma’s met succes behaald, maar voel jij je op dit moment als een vis op het droge?  Heb je je eerste werkervaring achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? Mis je de nodige ondersteuning van je omgeving om een andere weg in  te slaan?  Volg dit pad?

Meer nodig dan loopbaanbegeleiding, ga naar stap 6.

STAP 6 “Een nieuwe start” is een Vlaams privé-initiatief.  Het wordt gesteund door meerdere expert-ervaringsdeskundigen in verschillende domeinen. Het is niet geïnspireerd door enige religie, organisatie of overheidsinstantie.  De focus ligt op harmonie en evenwicht in je leven vinden en daarna wordt er gekeken of jouw loopbaan in lijn ligt met jouw waarden. Voor de eerste 4-8 uren kan je loopbaancheques inzetten.

Startdata : Elk jaar in de week van de krokus vakantie en in de week van het Allerheiligen verlof OF vanaf 5 personen in overleg met de organisatie. Vraag je loopbaancheques aan !

Benieuwd naar Avatar Crib programma? Wil je weten wat deelnemers ervan vonden, ga dan naar onze getuigenissen.

Inge Becks TVL presentatrice

 

Werkboek goedzoeker of goudzoeker

Succesvol in 100 dagen
Wil je binnen de 100 dagen succesvol worden vanuit je eigen kracht? Kom dan naar de Avatar Crib een nieuwe start in 100 dagen! En leer al doende hoe je een “goedzoeker”(dit is geen schrijffout!) wordt zodat het goud vanzelf naar je toe komt.
In de Avatar Crib een nieuwe start in 100 dagen kom je terecht in een kleine groep van gelijkgestemden. Je leert er vanuit je eigen kracht je doel stap voor stap te bereiken. Binnen de 100 dagen ben je daar waar jij wilt zijn. Je krijgt de gelegenheid om los te laten wat jou al jaren is opgedrongen.  Je leert je focus in te stellen op wat jou gelukkig maakt.

Je eigen pad uittekenen
De Avatar Crib een nieuwe start in 100 dagen is een uniek leertraject op maat van jongvolwassenen, die zelfstandig hun eigen pad willen uittekenen. Die ook effectief zelf actie willen ondernemen. Niets lijkt op wat je tot nu toe geleerd hebt. Loslaten wat je al kent en verkennen wat er in de nieuwe wereld allemaal te ontdekken is. Je leeft maar één keer en bent bereid om je eigen leven in handen te nemen. Je wilt werken om te leren en niet alleen leren om te werken.  “Experience is the best teacher”, zei Socrates ooit. Al doende leer je. Veel valkuilen kan je bewust vermijden door de juiste focus te leggen. Alles waaraan je aandacht schenkt, komt naar je toe.  Dat is wat je in de Avatar Crib een nieuwe start in 100 dagen leert.

Neem een nieuwe start
Je wordt ondergedompeld in alles wat je effectief nodig hebt om zelfstandig je boontjes te doppen. Kennis heb je al meer dan voldoende meegekregen. Je hoofd zit er vol van. Alle andere aspecten en kunsten van het leven krijg je  mee in de Avatar Crib een nieuwe start in 100 dagen. Je staat voor een totaal nieuw begin.  Jij en alleen jij bent verantwoordelijk voor de volgende beslissingen die genomen worden. Binnen de 100 dagen heb je alle competenties onder de knie die je op school of thuis wel hebt meegemaakt maar nog niet hebt kunnen beoefenen. Ben je benieuwd naar hoe dit loopt? Vul dan het contactformulier in en krijg het programma via mail toegestuurd.

Liever een persoonlijk gesprek ?

Vraag een gratis intakegesprek aan ter waarde van 197 euro op de Corda-campus in Hasselt of op de Philipssite te Leuven. Wil je liever een video-chat via Zoom, Teams of Facebook. Vul het contactformulier in en laat ons jouw voorkeur weten. Binnen de 24 uren krijg je van ons een telefoontje.

www.politeia.be

Wat wij denken van jou | Video’s vind je hier.

Avatar Crib een nieuwe start in 100 dagen in een notendop 

VDAB- testimonial : “De Avatar Crib legt bij jongvolwassenen de basis om een gezonde levensstijl te beoefenen en een harmonisch leven te leiden. Levenslang werken is  op die manier een haalbare zaak. Een gezonde levensstijl-met aandacht voor alle aspecten van het leven- maakt van een werknemer een ‘happy worker’. Gelukkige medewerkers hebben meer energie.  Ze staan meer open voor nieuwe ideeën. Geluk bevordert de teamspirit en de innovatiekracht. Mensen presteren beter en zijn positiever. Bedrijven zoeken naar deze witte raven.”

Thema’s die aan bod komen :

Zet al je talenten in-Vind je weg in de zakenwereld-Goesting om te ondernemen hetzij als ondernemende medewerker, hetzij als zaakvoerder-Energie als bron van succes-Plezier in hetgeen je doet.

In het 2de gedeelte van het traject gaan we verder bouwen op de waarden die jij belangrijk vindt.

Het volledige traject omvat 32 uren gespreid over 100 dagen.  Het kan ook volledig op maat, neem dan contact op via het contactformulier.  Wil je weten wat anderen ervan vonden, ga dan zeker eens naar de getuigenissen.

Word jij onze volgende Chief Officer for happy profit?