Getuigenissen
Getuigenissen Deelnemers

Gama Putra – I LOVE Network (Hasselt, Leuven) ONLINE Magazines

We hebben maar 2 uur samengezeten. Tijdens een intake-gesprek heeft mevr. Vranken mijn marketingstrategie onder de loep genomen. Ik begon met mijn presentatie zoals ik normaal ook doe als ik bij een klant ben. Ze daagde me uit met haar scherpe analyse. Ik leerde dat ik meer in de taal van de klant moet spreken en dat ik het voordeel van de klant beter moet benadrukken ipv te vertellen over wat ik wil. Door deze aanpak heb ik mijn aantal orders kunnen verdubbelen. Merci Nicole

Maarten Lauwens – CFO at Bel’Export NV

Het programma van de Avatar Crib, een nieuwe start in 100 dagen, is een echte aanrader als je even je richting kwijt bent. Als een coöperatieve coach heeft Nicole mij gecoacht met respect  voor mij als individu. Het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb is, dat geluk in jezelf ligt. Je creëert het zelf. Het is niet materialistisch, want dat is maar van korte duur maar het zit in de kleine dingen van het leven. En daar geniet ik weer van.  Het geeft mij meer rust.  Nicole is een super buddy, een luisterend oor, een ideale sparring partner. Ik heb enorm veel opgestoken van haar programma.  Merci Nicole

Noella Schreurs-Sales Consultant bij Carglass-over de inspiratiesessies

foto noellaEen stevige wandeling tijdens de middagpauze, een lichte en gezonde lunch, een pragmatisch gedeelte  en een meditatiemoment.  Zo  leerde ik mijn eigen geluksplan op te stellen, een relaxatiemoment van 10 min in te lassen, mijn perfectionisme los te laten.  Zelfs een sessie met een lachcoach in de  natuur.  Het heeft mij echt deugd gedaan”.Elke keer ging ik naar huis met handige tips en tools, maar vooral had ik tonnen ‘energie’ en een ‘leeg hoofd’. Je leert hoe je op een gemakkelijk manier van enkele tips een dagelijkse gewoonte kan  maken. Ik heb minder last van de fameuze namiddag dip en ik heb geen zwaar of opgeblazen gevoel meer na de lunch.  Nu ga ik écht gebruik maken van de relaxatieruimte bij Carglass.  Enkele minuten stilte inbouwen.  Mij concentreren op mijn ademhaling. Dit alles maakt mij kalmer, geduldiger en laat me vooral efficiënter werken.  Ik kan deze sessies dan ook aan iedereen aanraden.  Nicole kan goed luisteren, is zeer empathisch maar ook realistisch. In onze gesprekken hielp zij mijn gedachten te ordenen en zij gaf aanwijzingen  hoe je met meer ontspanning en een zelfverzekerd gevoel je werk beter aan kunnen.

Ellen Sterkmans – Consultant Microsoft Dynamics NAV-over de Avatar Crib

Ellen sterkmans

Ik was zoekende en ik voelde mij niet meer gelukkig in mijn job maar ik kon er niet de vinger op leggen.  Ik zat vast. Welke weg moest ik inslaan?

Het programma van de Avatar Crib laat je nadenken over de verschillende aspecten van je leven, om daar bij stil te staan.  Wat je graag doet, wat je wilt doen en wat je gelukkig maakt.  Je leert jezelf terug uit te vinden.  Je leert harmonie in je leven te brengen.  Een gezonde levensstijl beoefenen , voldoende bewegen. Zo krijg je automatisch meer energie en je kan je beter focussen.  Je leert er enorm veel maar je moet het wel zelf doen.

Dus als je de ambitie hebt en je wilt vooruit, dan kan ik het alleen maar aanraden.  Ik weet nu heel goed waar mijn energie van komt en hoe ik dit kan managen.  Met deze inzichten, heb ik de overstap gemaakt van aankoper bij een vorige firma naar “functional consultant bij iFacto”. En ik geniet er nog elke dag van.  De investering in mezelf                                                die ik gedaan heb, heeft zich al 10 keer opgebracht.

Dirk Hermans – Hoofdredacteur PSG editions- over de video-performace-days : Hoe word jij je eigen video-performer?

Dirk hermans

Nicole nodigde me uit voor een workshop video opnemen en monteren via de smartphone.  Ik was geïntrigeerd en schreef meteen in.Het werd een hele positieve en leuke ervaring. Al was het maar om ook door haar geschminkt te worden!  Het was zeer nuttig. Je leerde er enkele trucs over hoe je te positioneren voor een camera. Hoe te spreken voor een camera.  Achteraf leerde ik ook hoe ik een filmpje kan bewerken, hoe je een achtergrond achter je filmpje plaatst, hoe je intermezzo’s kan inbouwen.  Ik kan deze praktische workshop zeker aanraden.

 

Location
Skill