Ellen Sterkmans - Consultant Microsoft Dynamics NAV

   Ellen Sterkmans - Consultant Microsoft Dynamics NAV-over de Avatar Crib


Ik was zoekende en ik voelde mij niet meer gelukkig in mijn job maar ik kon er niet de vinger op leggen.  Ik zat vast. Welke weg moest ik inslaan?

Het programma van de Avatar Crib laat je nadenken over de verschillende aspecten van je leven, om daar bij stil te staan.  Wat je graag doet, wat je wilt doen en wat je gelukkig maakt.  Je leert jezelf terug uit te vinden.  Je leert harmonie in je leven te brengen.  Een gezonde levensstijl beoefenen , voldoende bewegen. Zo krijg je automatisch meer energie en je kan je beter focussen.  Je leert er enorm veel maar je moet het wel zelf doen.

Dus als je de ambitie hebt en je wilt vooruit, dan kan ik het alleen maar aanraden.  Ik weet nu heel goed waar mijn energie van komt en hoe ik dit kan managen.  Met deze inzichten, heb ik de overstap gemaakt van aankoper bij een vorige firma naar "functional consultant bij iFacto". En ik geniet er nog elke dag van.  De investering in mezelf die ik gedaan heb, heeft zich al 10 keer opgebracht.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker