Onze diensten

Onze diensten

Ontdek wat Venditio+ voor jou kan betekenen. 
​​​​​​​Boek hier je GRATIS kennismakingsgesprek (30 min).
Dat is alvast de eerste STAP.

Diensten

Voor alle sales en teammanagement breakdowns zijn wij je EERSTE HULP voor een nieuwe duurzame start. 

Zelfmanagement
​​​​​​​Boeken voor snelle lezers

Praktijkboeken voor ambitieuze lezers, die op zoek zijn naar lees-en leergemak. Ontdek hier de fundamentele soft skills die jij en ik zullen nodig hebben eender welke toekomstige rol je zal opnemen.

Ontdek Meer

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Ben je medewerker en wil je pro-actief vermijden dat je in een bore of burn-out terecht komt? De voordelen van loopbaanbegeleiding en hoe dit jouw carrière en welzijn kan versterken.

Ontdek Meer

KMO coach en
​​​​​​​Business Insights

Voor leiders die slimmer en authentieker willen werken voor meer verbinding met het team. Investeer in je team en de groei van je bedrijf en zet de nieuwste
​​​​​​​technologische tools in voor meer ambassadeurschap.

Ontdek Meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Zoveel onderwerpen en thema's om op een interactieve manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies met ondernemers en medewerkers doen.

Ontdek Meer

Partnerships

Samenwerken werkt zeker als je future-proof wilt blijven. Met speciale dank aan deze vooruitstrevende partners die de toekomst hoopvol tegemoet zien.

Ontdek Meer

FAQ | Veelgestelde vragen

Business Plan Basic voor Small business: Wat houdt dit in? Waarom steeds weer innoveren? Welke opvattingen zijn er omtrent business development? Hoe vaak moet je een business plan bijstellen?
​​​​​​​

Ontdek Meer

Tevreden klanten aan het woord

Benieuwd naar meer ervaringen van onze trouwe partners? Je leest het hier

Vik Nelissen

Founding Partner & Managing Director bij Argeüs BV

Nicole is ondernemend, creatief, en gaat te werk met een sterk oog voor teamontwikkeling. Ze wijst op verantwoordelijkheidszin en ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Binnen Syntra Limburg heb ik altijd zeer graag met haar samengewerkt.

Sarah Vandewoude

Marketing & Communicatie voor Gepassioneerde Entrepreneurs

Nicole is een fantastische dame: uitermate gedreven met bruisende ideeën. Dankzij haar flexibiliteit is het heel fijn om met haar samen te werken. Met haar groot hart voor ondernemerschap en jongeren onderscheidt ze zich van vele anderen. 

Bart Lodewyckx

Gedelegeerd Bestuurder
van UNIZO Limburg

Nicole is een gedreven en enthousiaste professional die als geen ander beseft dat de kracht van een onderneming in de medewerkers en het team zit. Wie zijn medewerkers vleugels geeft, geeft zijn onderneming vleugels. Duurzaam profijt dus voor beiden.

Ontvang onze businessplanner zodat jouw idee werkelijkheid wordt.

Laatste nieuws