Onze diensten

Onze diensten

Ontdek wat Venditio+ voor jouw bedrijf kan betekenen. 
Boek hier je kennismakingsgesprek nu (30 min) voor meer uitzicht. Dat is alvast de eerste stap.

Diensten

Voor alle sales en teammanagement breakdowns zijn wij je eerste hulp voor een nieuwe duurzame start. Wij vertellen je niet wat je moet doen, wij voeren het samen met jou en jouw team uit.
Want de beste functie is nog altijd de voorbeeldfunctie.

#Goedzoeker of goudzoeker

Een praktijkboek voor ambitieuze (jong)volwassenen. Ontdek hier de 4 fundamentele softskills die jij en ik zullen nodig hebben om slimmer in het leven te staan, eender welke toekomstige rol we zullen opnemen.

Ontdek Meer

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Heb jij in je bedrijf betrokken medewerkers die je wilt begeleiden en ondersteunen in hun groei? Of ben je medewerker en wil je pro-actief vermijden dat je in een bore of burn-out terecht komt. Denk dan eens aan loopbaanbegeleiding.

Ontdek Meer

KMO coach en
Business Insights

Voor leiders die slimmer willen werken omdat er nu eenmaal maar 24 uren in een dag zijn. Investeer in je team en de groei van je bedrijf en zet de nieuwste
technologische tools in.

Ontdek Meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Zoveel onderwerpen en thema's om op een interactieve manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies met ondernemers en medewerkers doen.

Ontdek Meer

Partnerships

Samenwerken werkt zeker als je future-proof wilt blijven. Met speciale dank aan deze vooruitstrevende partners die de toekomst hoopvol tegemoet zien.

Ontdek Meer

FAQ | Veelgestelde vragen

Business Plan Basic voor Small business: Wat houdt dit in? Waarom steeds weer innoveren? Welke opvattingen zijn er omtrent business development? Hoe vaak moet je een business plan bijstellen?

Ontdek Meer

Tevreden klanten aan het woord

Benieuwd naar meer ervaringen van onze trouwe partners? Je leest het hier

Vik Nelissen

Founding Partner & Managing Director bij Argeüs BV

Nicole is ondernemend, creatief, en gaat te werk met een sterk oog voor teamontwikkeling. Ze wijst op verantwoordelijkheidszin en ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Binnen Syntra Limburg heb ik altijd zeer graag met haar samengewerkt.

Sarah Vandewoude

Marketing & Communicatie voor Gepassioneerde Entrepreneurs

Nicole is een fantastische dame: uitermate gedreven met bruisende ideeën. Dankzij haar flexibiliteit is het heel fijn om met haar samen te werken. Met haar groot hart voor ondernemerschap en jongeren onderscheidt ze zich van vele anderen. 

Bart Lodewyckx

Gedelegeerd Bestuurder
van UNIZO Limburg

Nicole is een gedreven en enthousiaste professional die als geen ander beseft dat de kracht van een onderneming in de medewerkers en het team zit. Wie zijn medewerkers vleugels geeft, geeft zijn onderneming vleugels. Duurzaam profijt dus voor beiden.

Ontvang onze businessplanner zodat jouw idee werkelijkheid wordt.

Laatste nieuws