Het praktijkboek goedzoeker of goudzoeker

Auteur Nicole Vranken, uitgegeven door Politeia

Praktijkboek gericht op "Power skills in de nieuwe digitale wereld van morgen" is een echte must have. Overloop onderstaand tweestappenplan en ontvang het praktijkboek bij jou aan huis geleverd.

Het World Economic Forum heeft het over de "reskilling revolution". De digitale revolutie is een feit en de periode van herscholing is volop bezig. Een hele uitdaging voor jonge ambitieuze mensen die willen inzetbaar blijven in de digitale VUCA-wereld, een veranderende wereld met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit.

Dit boek is geschreven voor die (jong)volwassenen die even de richting kwijt zijn maar over voldoende veerkracht beschikken om zich terug uit te vinden. Het is een leidraad voor hen die met een “open mindset” zichzelf willen upgraden, ongeacht hun leeftijd. Leesvoer voor ondernemende medewerkers en ondernemers met een creatieve geest die willen groeien.

"Powerskills in de nieuwe digitale wereld van morgen" is een zelfmanagementboek waarin je de vier fundamentele softskills ontdekt die nodig zijn om slimmer in het leven te staan. Want alleen door conformiteit los te laten en jezelf terug uitvinden kan je groeien. Heb jij nog vragen over dit boek?

CONTACTEER OnS

Venditio+ is een lerende organisatie die ijvert voor een rijker bedrijfsleven. Slimmer, Gezonder en Verbindend. Werknemer en werkgever hand in hand voor "duurzaam profijt".

Tevreden klanten aan het woord

Benieuwd naar meer ervaringen van onze trouwe partners? Je leest het hier

Vik Nelissen

Founding Partner & Managing Director bij Argeüs BV

Nicole is ondernemend, creatief, en gaat te werk met een sterk oog voor teamontwikkeling. Ze wijst op verantwoordelijkheidszin en ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Binnen Syntra Limburg heb ik altijd zeer graag met haar samengewerkt.

Sarah Vandewoude

Marketing & Communicatie voor Gepassioneerde Entrepreneurs

Nicole is een fantastische dame: uitermate gedreven met bruisende ideeën. Dankzij haar flexibiliteit is het heel fijn om met haar samen te werken. Met haar groot hart voor ondernemerschap en jongeren onderscheidt ze zich van vele anderen. 

Bart Lodewyckx

Gedelegeerd Bestuurder
van UNIZO Limburg

Nicole is een gedreven en enthousiaste professional die als geen ander beseft dat de kracht van een onderneming in de medewerkers en het team zit. Wie zijn medewerkers vleugels geeft, geeft zijn onderneming vleugels. Duurzaam profijt dus voor beiden.

Laatste nieuws

Reacties? Bedenkingen?

Laat het ons hier weten. Wij spitsen alvast onze oren om samen met jou een waardevolle duurzame oplossing te zoeken voor jou en je team voor happy profit. Aarzel niet!

Contacteer mij

Contacteer ons

Adres

Meerdegatstraat 91 B
3570 Alken
BE 0828 667 436