Het praktijkboek goedzoeker of goudzoeker

Soft Skills | Power skills | auteur Nicole Vranken

Skills in de digitale wereld

voor Jongvolwassenen (vanaf 18 jaar)

Eerste praktijkboek "Goedzoeker of Goudzoeker" uitgegeven door Politeia of tweede uitgave "Vrij om te zijn" zijn een echte must have. Overloop onderstaand tweestappenplan, vermeld welke uitgave je wenst en ontvang het praktijkboek t.w.v. 25 euro bij jou aan huis geleverd. Wens je ze beiden, dan horen wij het ook graag.

Het World Economic Forum heeft het over de "reskilling revolution". De digitale revolutie is een feit en de periode van herscholing is volop bezig. Een hele uitdaging voor jonge ambitieuze mensen die willen inzetbaar blijven in de digitale VUCA-wereld, een veranderende wereld met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit.

De gloednieuwe uitgave over durf & zelfvertrouwen, aanpassingsvermogen, visie hebben en onafhankelijkheid is geschreven voor die (jong)volwassenen die even de richting kwijt zijn maar over voldoende veerkracht beschikken om zich terug uit te vinden. Het is een leidraad voor hen die met een “open mindset” zichzelf willen upgraden, ongeacht hun leeftijd. Leesvoer voor ondernemende medewerkers en ondernemers met een creatieve geest die willen groeien.

Krijg je wel eens te horen, dat je niet goed kan samenwerken of dat je te weinig aanpassingsvermogen hebt? Ja, dddd....en nu. Wil je sterker in je schoenen staan of wil je meer verbinding met je team? Ga dan zelf aan de slag.

Goedzoeker of goudzoeker over luisteren, samenwerken, ondernemerschap en creatief leren.

Vrij om te zijn over durf en zelfvertrouwen, aanpassingsvermogen, visie hebben en onafhankelijkheid. (de laatste nieuwe uigave, gelanceerd op 11/11/2021-Limited Edition)

Je ontdekt telkens vier fundamentele softskills die nodig zijn om slimmer in het leven te staan. Want alleen jij bent ondernemer van je eigen levenspad. Yes, you can!

Heb jij nog vragen over één van deze boeken?

CONTACTEER OnS

Venditio+ is een lerende organisatie die ijvert voor een rijker bedrijfsleven. Slimmer, Gezonder en Verbindend. Werknemer en werkgever hand in hand voor "duurzaam profijt".

Tevreden klanten aan het woord

Benieuwd naar meer ervaringen van onze trouwe partners? Je leest het hier

Vik Nelissen

Founding Partner & Managing Director bij Argeüs BV

Nicole is ondernemend, creatief, en gaat te werk met een sterk oog voor teamontwikkeling. Ze wijst op verantwoordelijkheidszin en ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Binnen Syntra Limburg heb ik altijd zeer graag met haar samengewerkt.

Sarah Vandewoude

Marketing & Communicatie voor Gepassioneerde Entrepreneurs

Nicole is een fantastische dame: uitermate gedreven met bruisende ideeën. Dankzij haar flexibiliteit is het heel fijn om met haar samen te werken. Met haar groot hart voor ondernemerschap en jongeren onderscheidt ze zich van vele anderen. 

Bart Lodewyckx

Gedelegeerd Bestuurder
van UNIZO Limburg

Nicole is een gedreven en enthousiaste professional die als geen ander beseft dat de kracht van een onderneming in de medewerkers en het team zit. Wie zijn medewerkers vleugels geeft, geeft zijn onderneming vleugels. Duurzaam profijt dus voor beiden.

Laatste nieuws

Reacties? Bedenkingen?

Laat het ons hier weten. Wij spitsen alvast onze oren om samen met jou een waardevolle duurzame oplossing te zoeken voor jou en je team voor happy profit. Aarzel niet!

Contacteer mij

Contacteer ons

Adres

Meerdegatstraat 91 B
3570 Alken
BE 0828 667 436