Development

DIENSTEN > KMO coach en Business Insights

KMO Coach En
​​​​​​​Business Insights

Laat je inspireren en motiveren om klantvriendelijkheid in het DNA van je bedrijf te implementeren. Zo kan je succesvol zaken doen met je klanten en je kan groeien als zaakvoerder. Dubbel gewin.

De droom van elke ondernemer.

Succesvol zaken doen met je klanten, duurzaam groeien als zaakvoerder en als organisatie, het is voor velen een droom.
Maakt jouw bloeibedrijf een sprong en kies je voor regeneratieve economie? Dan kan je beroep doen op Venditio+. 

Als welzijn, geluk en duurzaamheid ECHT van tel zijn en als je samen met ons een betaalbare en rechtvaardige economie mee wilt creëren!​​​​​​​

Heb je recht op subsidies? Dan zit je ook goed bij ons. Samen met onze partners kan je KMO-portefeuille, werkbaarheidscheques of andere tussenkomsten benutten. Wij zoeken het alleszins voor je uit.

Wat denken anderen over de groeimogelijkheden in bloeibedrijven?

Ontdek het in dit interview met Bart Lodewyckx, voorzitter van UNIZO.

Wil jij ook betrokken medewerkers, zodat jezelf niet alle bordjes draaiende moet houden? Dit is onze werkwijze.

Ontstaan in 2010 en levert diensten aan klanten die willen werken met goesting in harmonie met zichzelf en de omgeving voor duurzaam profijt. Klik hier voor meer informatie.

Contacteer ons

Animatie filmpje van regisseur Rocky Grispen uit As. Regisseur die met zijn kortfilm Oxygen geselecteerd werd voor het prestigieuze filmfestival in Hiroshima.

"Het is bijna even groot als het filmfestival van Cannes, dus dat is best spannend." Venditio+ wenst hem het allerbeste.

Wat mag je van ons verwachten?

Innovatie en progressie voor duurzaam verantwoorde groei

Sustainable Business Development Goals

Dit zijn de TOP VIJF gevolgen van onze sociale ecologische verantwoorde begeleiding op langere termijn.
​​​​​​​​​​​​​​
1.Het implementeren van rendabele maatschappelijk verantwoorde praktijken en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

2.Het bevorderen van sociale rechtvaardigheid dat bijdraagt aan een betere verbinding met het bedrijf, de mensen en de natuur.

3.Een open transparante directe communicatie d.m.v. het openstellen van doelgerichte communicatiekanalen voor feedback van alle stakeholders (klanten, werknemers en de lokale gemeenschappen).

4.Betrokkenheid van alle medewerkers bij de duurzaamheidsinspanningen van het bedrijf om een ​​cultuur van opperste klantentevredenheid en verantwoordelijkheid te creëren en de verbinding met mens en natuur te versterken.
 
5.Het intelligent inzetten van Artificiële Intelligentie via APPS voor meer ambassadeurschap.

Jouw Carrière en WELZIJN | Een nieuwe start in 100 dagen

People Development

Betrokken medewerkers zijn jouw goudmerk. Samenwerken werkt voor een sterk merk want sales is mensenwerk als je duurzaam profijt wilt. Boost je teamlid met een individueel workout "Avatar programma" op maat, een nieuwe start in 100 dagen.

Ready to take the next big step?

Venditio+ voor bloeibedrijven die willen investeren in een rijker bedrijfsleven, slimmer, gezonder, verbindend. Die future-proof willen zijn voor de 4de industriële revolutie. Leadership 4IR begint bij jou.

Contacteer ons

Onze diensten

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Heb je al je diploma’s met succes behaald, maar voel jij je op dit moment als een vis op het droge? Heb je je eerste werkervaring achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? Volg dit pad?

ontdek meer

KMO coach en Business Insights

Voor leiders die slimmer willen werken omdat er nu eenmaal maar 24 uren in een dag zijn. Investeer in je team en de groei van je bedrijf en zet de nieuwste technologische tools in.

ontdek meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Zoveel onderwerpen en thema's om op een interactieve manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies met ondernemers en medewerkers doen.

ontdek meer

In de kijker