Development

DIENSTEN > KMO coach en Business Insights

KMO Coach En
Business Insights

Laat je inspireren en motiveren om klantvriendelijkheid in het DNA van je bedrijf te implementeren. Zo kan je succesvol zaken doen met je klanten en je kan groeien als zaakvoerder. Dubbel gewin.

De droom van elke ondernemer.

Succesvol zaken doen met je klanten, groeien als zaakvoerder en als organisatie. Het is een droom van elke ondernemer. Maakt jouw bloeibedrijf een sprong? Kan je als zaakvoerder even wat hulp gebruiken? Dan kan je beroep doen op de diensten van Venditio+. 

"If you can dream it, you can do it" -Walt Disney

Een Business Coach komt jou inspireren en motiveren. Dit is reeds mogelijk vanaf 4 u/week (minimum) tot maximum 20 u/week.

Heb je recht op subsidies? Dan zit je ook goed bij ons. Samen met onze partners kan je KMO-portefeuille, werkbaarheidscheques of andere tussenkomsten benutten.

Wat denken anderen over de groeimogelijkheden in bloeibedrijven?

Ontdek het in dit interview met Bart Lodewyckx, voorzitter van UNIZO.

Wil jij ook betrokken medewerkers, zodat jezelf niet alle bordjes draaiende moet houden? Dit is onze werkwijze.

Ontstaan in 2010 en levert diensten aan klanten die willen werken met goesting in harmonie met zichzelf en de omgeving voor duurzaam profijt. Klik hier voor meer informatie.

Contacteer ons

Animatie filmpje van regisseur Rocky Grispen uit As. Regisseur die met zijn kortfilm Oxygen geselecteerd werd voor het prestigieuze filmfestival in Hiroshima.

"Het is bijna even groot als het filmfestival van Cannes, dus dat is best spannend." Venditio+ wenst hem het allerbeste.

Hoe gaan wij te werk om jou te versterken?

Innovatie en progressie

Business Development

Wil je bovendien je processen herbekijken? Dat kan in samenwerking met Venditio+. Wij beschikken over een netwerk van 150 leden. Zij zijn gespecialiseerd in LEADGENERATION, DOELGERICHTE MARKETING, SOCIAL MEDIA, SALES, FIELDCOACHING EN AFTERSALES.

Venditio+ neemt je bestaande kanalen onder de loep en stelt ze terug af op de hedendaagse communicatiekanalen. Wat werkt en levert rendement op voor jouw bloeibedrijf?

Wat werkt niet of niet meer? Via diagnose, analyse en effectieve actie benutten we voor 100% de groeimogelijkheden binnen je bloeibedrijf.

Wil je een beter zicht op je businessmodel, lange en korte termijn doelen, trend analyses, personal resources of wil je een markt onderzoek doen? Heb je nog geen social selling plan?

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

People Development

Betrokken medewerkers zijn jouw goudmerk. Samenwerken werkt voor een sterk merk want sales is mensenwerk als je duurzaam profijt wilt. Boost je teamlid met een individueel workout "Avatar programma" op maat, een nieuwe start in 100 dagen.

Ready to take the next big step?

Venditio+ voor bloeibedrijven die willen investeren in een rijker bedrijfsleven, slimmer, gezonder, verbindend. Die future-proof willen zijn voor de 4de industriƫle revolutie. Leadership 4IR begint bij jou.

Contacteer ons

Onze diensten

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Heb je al je diploma’s met succes behaald, maar voel jij je op dit moment als een vis op het droge? Heb je je eerste werkervaring achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? Volg dit pad?

ontdek meer

KMO coach en Business Insights

Voor leiders die slimmer willen werken omdat er nu eenmaal maar 24 uren in een dag zijn. Investeer in je team en de groei van je bedrijf en zet de nieuwste technologische tools in.

ontdek meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Zoveel onderwerpen en thema's om op een interactieve manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies met ondernemers en medewerkers doen.

ontdek meer

In de kijker