Noella Schreurs - Carglass

Noella Schreurs-Sales Consultant bij Carglass-over de inspiratiesessies

"Een stevige wandeling tijdens de middagpauze, een lichte en gezonde lunch, een pragmatisch gedeelte  en een meditatiemoment.  Zo  leerde ik mijn eigen geluksplan op te stellen, een relaxatiemoment van 10 min in te lassen, mijn perfectionisme los te laten.  Zelfs een sessie met een lachcoach in de  natuur.  Het heeft mij echt deugd gedaan".

Elke keer ging ik naar huis met handige tips en tools, maar vooral had ik tonnen ‘energie’ en een ‘leeg hoofd’. Je leert hoe je op een gemakkelijk manier van enkele tips een dagelijkse gewoonte kan  maken. Ik heb minder last van de fameuze namiddag dip en ik heb geen zwaar of opgeblazen gevoel meer na de lunch.  Nu ga ik ├ęcht gebruik maken van de relaxatieruimte bij Carglass.  Enkele minuten stilte inbouwen.  Mij concentreren op mijn ademhaling. Dit alles maakt mij kalmer, geduldiger en laat me vooral effici├źnter werken.

Ik kan deze sessies dan ook aan iedereen aanraden.  Nicole kan goed luisteren, is zeer empathisch maar ook realistisch. In onze gesprekken hielp zij mijn gedachten te ordenen en zij gaf aanwijzingen  hoe je met meer ontspanning en een zelfverzekerd gevoel je werk beter aan kunt.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker