WAT BRENGT DE VAKANTIEPERIODE VOOR JOU? TIPS OM ER RELAX UIT TE KOMEN.

Een vakantieweek is hemels. Alleszins zo hoort het toch te zijn. Maar heb je dit ook wel eens voor? Het duurt meestal een week vooraleer je verlos geraakt van al die stress. Ken je dat gevoel ook? Ontdek dan enkele eenvoudige tips die jou op weg kunnen zetten om relax aan je vakantie te beginnen.

Nu ik mijn dagelijks leven meer in harmonie heb, merk ik ook dat mijn vakanties er veel aangenamer aan toe gaan. Zo ervaar ik het na al die jaren.

Ik kan veel sneller loslaten en

Ik kies elke dag één van

deze positieve acties.

1. Stop met nadenken en leef voluit vanuit je hart

2. Aanvaard gewoon wat er vandaag gebeurt

3. Laat de greep of controle op alles, los

4. Vandaag zeg je "ja" tegen zaken die je eerder niet zou doen

5. Aanvaard dat je niet perfect bent en geniet ervan

6. Concentreer je op de liefde

7. Geef iets zonder iets terug te willen

8. Sta open voor alle nieuwe contacten, ongeacht gender, leeftijd, cultuur

9. Stap af van alle nutteloze regels

10. Bedank een vreemde aan de kassa, de bushalte, de winkel

Vandaag is de enige dag die écht telt.

En zo heb ik het ook effectief beleefd tijdens mijn fietstocht in Bretagne. Zalig genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft en voluit genieten. Een babbeltje doen met vreemden. Genieten van het moment zelf en loslaten.

Heb jezelf leuke gedachten, tips of acties dan nodig ik je graag uit om ze met mij te delen. In het volgend artikel deel ik met jou een aantal tips, hoe je dit in je dagelijks leven kan inbouwen om meer harmonie te krijgen. De kunst bestaat er immers uit om niet alleen tijdens de vakantie volop te leven maar ook tijdens alle andere dagen van het jaar.

Fijne vakantie.

Nicole Vranken

Chief officer for happy profit

happy worker, happy customer, happy profit.

nicole.vranken@venditioplus.be

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker