Vakantie retraites voor ondernemende vrouwen die op zoek zijn naar meer kwaliteit in het leven en op het werk.


Eindelijk vakantie, het zal deugd doen. Nu de ene versoepeling de andere opvolgt, voelen wij ons weer klaar om volop te genieten van zon, zee en strand om daarna weer fris aan het werk te gaan.

Voelt dat bij jou ook een beetje vreemd om zelfverzekerd en vol vertrouwen terug in de startblokken te staan in deze nieuwe wereld?

Ga met ons mee op ontdekkingstocht naar je ware veer-krachtige IK en maak van je vakantie-break een onvergetelijk dag samen met andere ondernemende vrouwen want investeren in jezelf brengt altijd iets op. Je beslist daarin zelf maar je staat niet alleen.
Jezelf vrijwillig een dag afsluiten van de bewoonde wereld, om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, dat is goed voor je (bron happinez)

 


Venditio+ for happy profit organiseert samen met wise women are powerful leaders twee unieke vakantie retraites in eigen land.

Zaterdag 10 juli van 09.30-16.00 u :
Beren en leeuwen temmen in het Zonienwoud @hippo-droom ter waarde van 199 euro+btw.

We leven in een bijzondere, bizarre tijd waarin een nieuw virus de wereld lam legt. Door de vele maatregelen kwam het leven tot stilstand. Nu het allemaal weer enigzins op gang komt zijn er nieuwe vragen als ‘hoe zeker is mijn baan nog? Kom ik (op mijn leeftijd) nog wel weer aan het werk? Vind ik nog een nieuw pad?

Persoonlijk kun je er flink last van hebben. Want we ervaren allemaal angst en onzekerheid, stress, verdriet, machteloosheid en boosheid door de huidige situatie. We zijn het ons niet de hele tijd bewust en al die emoties lopen door elkaar heen maar het ondermijnt onze levensvreugde, onze weerstand, onze veerkracht.

Je wilt gezond & gelukkig zijn, je wilt je vrij voelen en op de beste manier omgaan met de gegeven situatie. En daarom deze workshop Beren en Leeuwen temmen waarin je leert die negatieve emoties te temmen en los te laten. En ze niet weg te drukken of te onder drukken. Zodat je je gelukkiger, vitaler en meer in balans voelt in je leven en op het werk. Lees meer....

Onder deskundige begeleiding van Marieke Gels & Ruth Bracke Wise Women Rise krijg je nieuwe inzichten voor meer duurzaam profijt op persoonlijk vlak maar ook op zakelijk gebied.


Vrijdag 16 juli van 10.00 u - 17.00 u :
I see you in de Engelenburcht ter waarde van 500 euro+btw.


We voelen ons vaak niet gezien, gehoord of gerespecteerd. Niet thuis en/of niet op het werk. Maar we hebben ook grote angst ons te laten zien, om te zeggen wat we denken, onze mening te geven, te staan voor wie we zijn en dat waar we in geloven maar evengoed om hulp te vragen, neen te zeggen, grenzen aan te geven,...

Hoe zou het zijn als je ten volle je eigen kwaliteiten en waarde ziet, eigen kunnen en kracht vertrouwt en uitstraalt en gelukkig bent met waar je in het leven staat?

‘Zien’ heeft 3 dimensies:
- Jezelf zien
- Je laten zien, gezien worden
- Anderen zien

Lees meer...  


Verbinden en groeien met gelijkgestemde vrouwen.
'Zijn' zonder voorwaarden of excuses.
Kracht en kwetsbaarheid delen zonder angst.
Zichtbaar zijn en gezien worden.
Meer ruimte durven nemen.
Je veilig voelen in wie je bent.
Je gedragen weten.

Voor wie zijn deze retreates bedoeld?Vrouwen voor wie werk een belangrijk bijdrage en betekenis in hun leven is; je haalt er ook veel voldoening en energie uit. Het is deel van wie je bent.

Vrouwen voor wie leren even belangrijk is als ademen. Het is zuurstof voor je groei.

Vrouwen die kiezen voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent klaar voor een belangrijk volgende groeistap.

Vrouwen die zich aan de buitenkant standvastig en zelfzeker tonen, maar zich diep van binnen onzeker voelen en twijfelen aan hun kunnen. Dat weerhoudt je om op de voorgrond te treden.

Vrouwen die bewust kiezen belangrijk vinden en die willen stralen in het hun werk boven geleefd worden door je werk; vertrouwen en genieten boven angst.

Ruth en ik kijken er alvast heel erg naar uit.
ps
Inschrijven kan voor 13/7/2021 voor I see You via ons contactformulier met vermelding van je bedrijfsinfo, de titel van de sessie en de datum. Het aantal deelnemers is beperkt, first come first served.
Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker