LinkedIn | Sales solutions | Find the right Prospects by Venditio+ (nieuwe data)


Hoe zorgt u online voor een sterke indruk met LinkedIn? Hoe slaagt u er in gevonden te worden door de juiste personen? Hoe vindt u de juiste connecties? Hoe onderscheidt u zich als individu of als organisatie op LinkedIn van je concullega's?

In deze praktische online workshop krijgt u inzicht in hoe u LinkedIn effectief en efficiƫnt kan inzetten als marketingtool om meer verbinding te maken met uw potentiƫle klanten. LinkedIn is een ongekende bron van nieuwe klanten, prospecten en partners. Het is uw digitaal visitekaartje en het kan uitgroeien tot een uiterst krachtig netwerkplatform. Maak het de moeite waard zodat de juiste mensen naar u toe komen.

Connecteren en professionele content verzamelen, dat leert u in deze actieve online workshop 80 % doen en 20 % theorie. Geen thuiswerk meer.ik schrijf in

Dit mag u niet missen .... Schrijf u vandaag nog in via de knop of via nicole.vranken@venditioplus.be, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Dan krijgt u een mail met inloggegevens. Dit zijn de mogelijkheden :

Zaterdag 7/8 13u-16uzaterdag 14/8 13u-16u (volzet)zaterdag 21/8 13u-16u
Zaterdag 28/8 13u-16u (nog 2 plaatsen)

Deelname : 90 euro inclusief BTW storten via BE 37 103040619628 met vermelding van LI training je naam/bedrijf/email adres en telefoonnummer en de opleidingsdatum.

Dan ontvangt u meteen de inlog link met de verdere details.

Tot binnenkort.

Venditio+ for happy profit

Chief officers for happy profit

www.venditioplus.be/home

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker