Vrij om te zijn | Power skills | de énige uitgave voor jongeren over soft skills


Soft skills zijn cruciaal voor jongeren bij het vinden en behouden van een job volgens @Jobat. Een diploma behalen is verre van voldoende om succesvol te zijn in de digitale wereld van morgen. Het Wereld Economisch Forum stelt een paar fundamentele skills voor om een verschil te maken. Er is meer!  De gezinsbond publiceert dat onze jongvolwassenen onder druk staan. Druk om te presteren, er goed uit te zien, overal bij te horen en niets te moeten missen. 

Als je weet dat 40 procent van de jongeren élke dag stress voelt, kun je moeilijk spreken van een zalige gelukkige jeugd en hun carrière moet nog beginnen!

Het goede nieuws is, er zijn nog heel veel jongvolwassenen die de bui zien hangen en die niet bij de pakken blijven zitten maar pro-actief aan de slag gaan. Gitte was zo een jongedame en vond in haar zoektocht een oplossing. Kom gerust eens luisteren naar haar warmhartig verhaal op

Donderdag 11/11 om 09.30 in cultuurcafé DeFwajee.

In dit uniek werkboek "Vrij om te zijn" belichten we de power skills : durf & zelfvertrouwen, aanpassingsvermogen, visie hebben en onafhankelijkheid. Alle praktische how to's en tips worden ook éénmalig en uitzonderlijk door een arts, psycholoog en filosoof, Dr. Gerbert Bakx met een kwinkslag aangevuld. Een mens is meer dan werken alleen, is meer dan een diploma. Hij schreef de strategie van het geluk en is niet te beroerd om te zeggen waarop het écht staat.Investeren in deze jongvolwassenen is investeren in de toekomst. Want ook jij kan een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze power skills. Want soft mag je ze niet noemen, ze zijn "hard to practise". Als docente merk ik dat er nog maar weinig wordt opgeleid in attitude of deze fundamentele soft skills. Alsof de jongeren het maar zelf moeten uitvissen.

Ik ervaar dat jongvolwassenen heel erg leergierig en bereidwillig zijn om bij te leren en daarom heb ik dit zelfmanagement werkboek uitgebracht. Ze kunnen deze soft skills stap voor stap zelf leren voor meer succes in hun leven en op het werk en dit helemaal op eigen tempo en in alle veiligheid.

Benieuwd?

Kom dan naar deze lezing en boek je zitje en laat je inspireren voor meer uitzicht.

Tot dan

Nicole V.

Ambassadeur voor meer kwaliteit in het leven en op het werk

Venditio+ for happy profit

nicole.vranken@venditioplus.be

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker