Ik wens je het plezier van een beginner voor 2023 #soft skills


Een jaar is zo om en als je even de tijd neemt om te kijken en te willen zien dan zal je ongetwijfeld ook veel goeds opgemerkt hebben. Zo heb ik het toch ervaren en dat wil ik graag met je delen.

Ik heb ongelooflijk veel bijgeleerd. Levenslang leren en samen leren leven met jong en oud, dat mocht ik dit jaar ervaren. Dat is niet alleen goed geweest voor mijn brein, het heeft mij ook waardevolle inzichten bijgebracht. Heerlijk.

Er staat geen leef-tijd op leren en groeien. Het is de moeite waard en elk levensjaar telt. Ik kijk dan ook heel erg uit naar 2023 met zoveel nieuwe projecten!

 "In het puin van het verleden liggen de parels van morgen". (Citaat Phil Bosmans)

We krijgen weer nieuwe kansen en opportuniteiten. Laten we de uitdagingen met beide handen aanpakken en ACTIE ondernemen voor meer wel-zijn, kwaliteit in het leven en op het werk.

Door te kiezen voor meer duurzaam deugdelijk bestuur, diversiteit en inclusie. De toekomst is maakbaarder dan we denken.

Wat echt betekenis heeft en waar geen leeftijd op staat, is mensen graag zien!

Venditio+ diensten voor 2023
Venditio+ diensten voor 2023

Levenslang leren om een betere versie van jezelf te worden. Het gaat om de kleine ontdekkingen en de positieve energie die je ervan terug krijgt. Het naïeve optimisme, leren zonder stress, werken om te leren en daar plezier uit halen.

Het is mijn wens voor jou en jouw team.


https://www.venditioplus.be/p/contact.html

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker