Valentijnsdag en de kracht van rituelen voor meer verbinding. #soft skill


Voor wie heb jij een groot hart? Wat maakt je gelukkig? Wat is geluk voor jou? Het is een vraag die iedereen bezig houdt. Er staat geen leeftijd op gelukkig zijn en je goed voelen.  Kleine speciale momentjes dat we effe stilstaan bij diegenen die ons nauw aan het hart liggen? Valentijnsdag is zo één van die momenten waarbij ik mijn Valentijnen graag speciale aandacht geef. Daar hoor JIJ ook bij. 

Wie is jouw Valentijn?

Ik heb een groot hart voor mijn lieve partner, 3 kinderen en schoonkinderen, ons kleinkindje Senne maar ook mijn fans en ambassadeurs, collega-freelancers op het werk. Ze behoren allemaal tot mijn waardevolle Valentijnen die ik graag mijn INSIDERS noem. We gaan en staan voor dezelfde waarden, we verbinden ons met dezelfde WHY en motiveren elkaar voor value selling.

Wat betekent Valentijnsdag eigenlijk? Is jouw klant ook jouw Valentijn?

Valentijnsdag is een dag waarop wij onze geliefden extra aandacht geven. Het is zo één van die rituelen waar ik van hou. Ook mijn klanten zijn mijn waardevolle Valentijnen. Wat vind je daarvan? Heb je daar ook als eens over nagedacht?

Rituelen en waarom we niet zonder kunnen.

Rituelen zijn overal: symbolische handelingen die we bewust herhalen en die ons boven het alledaagse uittillen. Er zijn grote ceremonies bij mijlpalen zoals geboortes, diploma-uitreikingen, huwelijken en jubilea. Er zijn terugkerende vieringen zoals de start van je bedrijf, de mijlpalen in je organisatie, de eerste aanwerving, de feestjes zoals Kerstmis, Oud & Nieuw, het zomerfeest  met bijbehorende attributen als vlaggen, kerstbomen, oliebollen en pannekoeken. De uitreiking van awards voor behaalde resultaten, de lancering van een nieuw merk enz.

We hebben onze eigen familierituelen van verjaardagen, familiebijeenkomsten en vakanties en natuurlijk Valentijnsdag. In talloze onderzoeken naar  rituelen is aangetoond dat ze een verbindend effect hebben. Wie meedoet aan een gezamenlijk ritueel van deze onderonsjes wordt een insider. Dat geldt zowel voor familieaangelegenheiden als werkfeestjes.

Rituelen zijn verbindend. We kunnen niet zonder!

Daar zijn we in deze turbulente tijden wel achter gekomen. We zijn echt op zoek naar VERBINDING. Daarom schenk ik uitzonderlijk voor al mijn fans, friends en followers ambassadeurs iets speciaals. Benieuwd? Laat je dan inspireren en klik op één van de groene geschenkbuttons. 

Kies één van de GRATIS geschenken en ontvang jouw verrassing.

Vergeet niet  je contactgegevens te vermelden (behalve voor de spotlights) met vermelding van je keuze.

Spotlights : Antwoorden op levensvragen van studenten Laatstejaars studenten : ontvang "vrij om te zijn" t.w.v. 25 euro( gratis voor de eerste 5) Handleiding marketing principes Philippe Kotler t.w.v. 45 euro Leidinggevende : Inspiratiesessie Officenter t.w.v. 125 euro

Deze Valentijnsactie is geldig tot 28/2/2022. Speciaal voor fans, friends en followers.

S P E C I A A L  V O O R  J O U

Onze diensten
Onze diensten

Let's connect.

Nicole Vranken

Chief officers for happy profit

Happy worker | happy customer | happy profit.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker