Dag van de arbeid : speel het zin in werk spel. #soft skill


Mensen die zichzelf mogen zijn en zichzelf mogen inbrengen met al hun energie en vitaliteit, identificeren zich met het bedrijf en krijgen zin om creatief en innovatief te zijn, zo schreef Wouter Torfs in zijn boek "werken met hart en ziel". Schoner dan dat kan het niet zijn!

Internationale herdenkingsdag. Dag van de Arbeid. 1 mei. Op deze dag worden politieke bijeenkomsten georganiseerd. Een dag van viering van de strijd en de waardigheid van de arbeidersklasse, van de hoop op een rechtvaardige samenlevingen werkomgeving. Begonnen in 1889 als herdenking van de moord op demonstrerende stakers in Chicago in 1888. Deze dag heeft een zinvolle betekenis en mag m.i. terug in een positiever daglicht gesteld worden. De dag van werken met plezier!

Ontdek de echte waarden van werken met plezier.

Mensen en organisaties zijn voortdurend in beweging. Alle reden om de wederzijdse verwachtingen op elkaar af te stemmen.  Wat zoek je in je werk en wat vind je in jouw werk. Wat staat centraal? 

Zes categorie├źn waar Venditio+ naar op zoek gaat en als uitgangspunt neemt om een dialoog op gang te brengen en dieper te gaan dan het topje van de ijsberg.

Het spel is geschikt voor iedereen die meer uit zijn werk wil halen.
Het spel is geschikt voor iedereen die meer uit zijn werk wil halen.

1. KWALITEIT van het werk : Wat heeft het werk mij nu te bieden? Wat zou beter kunnen?

2. SOCIALE verhoudingen : Werken doe je niet alleen, het is een WIJ-zaak.

3. PERSOONLIJKE ontwikkeling : Op welke gebieden zou je willen groeien?

4. GEVOELENS en EMOTIES : Trots, boosheid, verdriet, plezier zijn allemaal emoties. In hoeverre kan je die uiten in je team of op de werkvloer?

5. WAARDEN en NORMEN: Welke principes vind je belangrijk om na te streven? Welke gedragscodes hanteer je en ben je daarop aanspreekbaar? Leven die waarden in het bedrijf?

6. SPIRITUALITEIT: Hoe ben je van betekenis voor anderen? Werk levert een bijdrage aan je leven door wat je geeft en wat je ontvangt.

GRATIS SPEEL HET WERKSPEL

In dit spel gaan we de verschillende domeinen van je werk onderzoeken. Wat zie je? Wat voel je en wat doe je? Als mens ben je niet alleen je hoofd maar ook je ziel en je hart liggen in dat wat je hopelijk met plezier doet. Het gaat niet alleen om wat je aan de buitenkant ziet maar ook wat in de binnenkant leeft. 

Wil jij de uitdaging aangaan om met mij het werk spel te spelen? Klik dan op de knop en vraag via het formulier je werk spel aan. In 30 minuten krijg je zicht op wat speelt.

Tot binnenkort

Nicole V.

Chief officer for happy profit.

0476/87 24 50

#functioneringsgesprek #motivatiegespek #ontwikkelingsgesprek #loopbaanbegeleiding #coaching # team #training #plezierinjewerk

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker