Het einde van de nieuwsbrief!


Beste lezers,

Het spijt me om te moeten mededelen dat we besloten hebben om afscheid te nemen van de nieuwsbrief. We gaan die niet langer versturen. We hebben gemerkt dat er zoveel informatie werd rondgestuurd dat het lijkt alsof onze inboxen het niet meer aankunnen. Er zijn genoeg andere manieren om onze passies te delen.

We zullen de tijd die we anders zouden besteden aan het versturen van nieuwsbrieven nu besteden aan het ontwikkelen van onze volgende uitdagingen voor meer kwaliteit in het leven en op het werk.  Duurzaamheid staat hoog op de agenda.

Maar niet getreurd, want als je me wilt blijven volgen, hoef je alleen maar mijn naam in te tikken op Google. Daar vind je alle informatie, die we willen delen en nog veel meer!

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die onze nieuwsbrief heeft gelezen en ons heeft gesteund. Bedankt ook aan al onze lezers die onze nieuwsbrief niet lazen en de prullenbak van hun inbox ermee vulden. Jullie zijn onze helden en jullie kunnen nu eindelijk weer rustig ademhalen!

Ik hoop dat we elkaar ooit nog eens in levende lijve kunnen ontmoeten, want hoe geweldig technologie ook is, er gaat niets boven persoonlijk contact.

Tot ziens en veel succes met alles wat je doet!

Met vriendelijke groet,

Nicole V.

Chief Officer for happy profit

nicole.vranken@venditioplus.be

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker