Succes in 2024: Ontcijfer de Ware Betekenis en Vind Jouw Unieke Pad


Gaan we er niet te veel van uit dat succes alles te maken heeft met status, bekendheid en een dikke bankrekening? Wij denken dat wanneer we in de komende dagen mekaar weer succes gaan wensen dat dé boodschap is! In de Westerse wereld is de inhoud van "het beste voor je wensen" langzaam maar zeker gelijkgesteld met elkaar veel middelen toewensen. Nochtans is het heel afhankelijk van de context en betekent het voor jou misschien iets helemaal anders.

Succes als Persoonlijke Groei

Wanneer je ziek bent, wil je succesvol worden in terug gezond worden. Als je voor een eindexamen staat dan wil je dat met glans tot een goed eind brengen. Voor wie pech heeft in de liefde, betekent het een fijne partner vinden die eindelijk van je houdt zoals je bent.

Kan je succesvol zijn op verschillende vlakken ondanks het niet zo succesvol parcours dat je aflegt op zakelijk gebied?

Jazeker, uiteindelijk kan succesvol zijn betekenen: het genot dat je hebt over datgene wat je met goesting doet. Als het jou voldoening geeft en het brengt bij jou de juiste emoties van blijdschap naar boven dan loop je steevast een aantal dagen op wolkjes. Daar krijg je dan energie van en energie is geld.

Ontdek Jouw Uniek Succesverhaal

Uiteindelijk kan succes dus van alles zijn. Van zodra we dat begrijpen, ligt de hele wereld voor ons open. Zeker als je het zo bekijk, heeft ieder van ons een waaier aan talenten en soft skills om een streepje voor te hebben. Zo kan bijvoorbeeld jouw kwaliteit om flexibel met de veranderende wereld of omgeving om te gaan heel erg krachtig zijn en inspirerend voor anderen. Of je kan heel goed omgaan met anderen. Geloof me, dat zal in onze diverse wereld heel erg van pas komen.

Of je hebt het talent om uit te blinken in een sport waarvan anderen zeggen, dat het niets voor jou is. Misschien heeft Lotte Kopecky dat ook meerdere keren moeten horen.


Onze maatschappij gaat al jaren op zoek naar diversiteit en in deze VUCA wereld verrijkt dat ons leven. Daarom houden wij bij Venditioplus helemaal niet van hokjes denken, labels en rigide structuren die mensen beletten om zich te ontplooien. 

Succes als Leiderschap en Authenticiteit

Voor ons is succes als mensen hun talenten kunnen benutten en hierin een leiderschapsrol mogen en kunnen opnemen voor wie ze zijn. Zo kunnen ze een authentiek leven leiden. Daar hoort geld bij maar het is niet het enige dat telt. Geld maakt niet gelukkig en zonder maakt zeker ongelukkig. Voor sommigen is dan ook het loon dat ze verdienen een manier om de passionele interesses en passies buiten het werk te laten groeien.

Succesvolle leiders zijn al diegenen die de moed en het lef hebben om hun eigen pad uit te tekenen en daar de volledige verantwoordelijkheid voor dragen. Die ambitie bestaat in alle kleuren en geuren en maakt van onze wereld een boeiend allegaartje. 

Teken je eigen pad uit

Meerdere Paden naar Succes

Daarin wens ik je het allerbeste voor 2024. Ontdek jouw unieke weg naar succes en omarm de diversiteit van mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Neem de leiding over jouw verhaal en laat je talenten stralen, zowel binnen als buiten de grenzen van je professionele carrière. Waar jouw hart ligt, daar ligt ook jouw persoonlijke triomf. Durf te dromen, durf te doen, en maak van 2024 jouw jaar van diverse successen!

Daarin wens ik je het allerbeste.

Nicole V.

#PersoonlijkeGroei #SuccesvolLeven #motivatie#doelenbereiken#inspiratie#geluk#zelfontwikkeling 

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker