Vier Valentijnsdag met Betekenis: Ontdek Jouw Ware Valentijnen


Het is die tijd van het jaar waarin we ons afvragen: Voor wie heb jij een groot hart? Wat maakt je gelukkig? Wat betekent geluk voor jou?" Leeftijd kent geen grenzen als het gaat om gelukkig zijn en je goed voelen. Het zijn de kleine, bijzondere momenten waarop we stilstaan bij de mensen die ons nauw aan het hart liggen. Valentijnsdag is zo'n moment, een dag waarop ik graag extra aandacht geef aan mijn Valentijnen - en daar hoor jij ook bij.

Wie is jouw Valentijn?

Mijn liefde strekt zich uit naar mijn partner, mijn 3 kinderen en hun partners, onze kleinkinderen maar ook naar mijn fans, ambassadeurs en collega-freelancers. Ze zijn allemaal waardevol voor mij en vormen mijn 'INSIDERS'. We delen dezelfde waarden en motiveren elkaar om te streven naar waarde creatie.

Een leuke oefening is om je sociale konvooi in beeld te krijgen. Een leuke oefening dat ik vorige week zag in "Goed Gevoel". Je wordt gevormd door alle mensen die je omringen.

Valentijnsdag: Meer dan Romantiek

Valentijnsdag gaat niet alleen over romantiek. Het draait om het geven van extra aandacht aan de mensen van wie we houden, of dat nu onze partners, familieleden, vrienden, of zelfs onze klanten zijn. Ja, je leest het goed: klanten kunnen ook jouw Valentijnen zijn.

De Kracht van Verbinding door Rituelen levend te houden

Rituelen zijn overal om ons heen. Het zijn symbolische handelingen die ons boven het alledaagse uittillen en een gevoel van verbondenheid creƫren. Of het nu gaat om familiebijeenkomsten, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, of feestdagen zoals Valentijnsdag, rituelen versterken relaties en maken ons tot insiders. Zo behoren wij tot de groep, zo vormen wij een sociale konvooi.

Het Geschenk van Verbinding

In deze tijden waarin we snakken naar verbinding, wil ik iets speciaals delen met al mijn fans, vrienden en volgers. Een geschenk om onze band te versterken. Benieuwd? Laat je dan inspireren en klik op de geschenkbutton hieronder en geef je voorkeur aan.

Gratis deelname aan een workshop naar keuze

Kies Jouw Verrassing

Vergeet je contactgegevens niet in te vullen, zodat ik je kan verrassen. Bedankt voor het delen van deze speciale dag met mij. Laten we blijven streven naar verbinding, waarde en geluk, niet alleen op Valentijnsdag, maar elke dag van het jaar.

#Valentijnsdag #GelukkigZijn #Verbondenheid #Waardecreatie #Insiders #Liefde #Familie #Vriendschap #Klantrelaties #Rituelen #Betekenisvol #SamenZijn #Dankbaarheid #Inspiratie #Community

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker