Inspire, Motivate, Cultivate

inspire, motivate, cultivate

Venditio + implementeert customer succes in het hart van uw organisatie. Klantentevredenheid en duurzaamheid staan centraal in alles wat we doen. Een betrouwbare partner voor de best mogelijke ervaring voor verantwoorde economische groei.

wat fijn dat jij er bent

Waar staat Venditio+ voor?

Wij stimuleren value selling voor alle klanten vanuit het hart in jouw bloeiend bedrijf. Daarbij gaat het om het aanbieden van waardevolle producten of diensten met een sterke nadruk op duurzaamheid. We geloven in het verbinden van mensen met elkaar, met de natuur en met bedrijven. Wij vinden unieke manieren om beleid en praktijk op een natuur-inclusieve manier te integreren.

Onze diensten

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Ben je op zoek naar meer levensvreugde? Voel jij dat er meer in het leven is dan wat je er nu uithaalt? Heb je een paar werkervaringen achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? 

ontdek meer

KMO coach en Business Insights

Voor leiders die de handen in elkaar willen slaan voor een duurzame diverse bedrijfscultuur in harmonie met alle stakeholders. Verbinding als duurzaam leidend principe. 

ontdek meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Maatschappelijk relevante onderwerpen en thema's om op een interactieve ludieke manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies teweeg brengen.

ontdek meer

KMO coaching

 Onze begeleiding is erop gericht om jou te inspireren en motiveren om duurzaam te werken met aandacht voor mensen, business en natuur zonder dat dit ten koste gaat van je zakelijke groei. Als je klaar bent om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en de voordelen van duurzaam leiderschap te ontdekken, neem dan contact op. We staan klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van je reis naar duurzaamheid en succes.

Boost je team

Keynote-spreker

Als gecertifieerd public speaker neem ik het publiek mee in mijn levensverhalen. Vanuit hart en ziel breng ik mensen in beweging. Dat is wat mijn onderwerpen met ondernemers en medewerkers doen. En dit al vanaf de eerste minuut. Want samen kunnen wij magische zaken realiseren voor een betere wereld.

BoEK KEYNOTE SPEAKER

Inspiratiesessies

Elke medewerker streeft naar een gelukkig leven. Het goede nieuws is dat het mogelijk is en iedereen kan het leren. Het begint allemaal met de juiste levensdoelen, het identificeren van passies en het ontwikkelen van een positieve mindset. Medewerkers hierin begeleiden zal niet alleen hun persoonlijk geluk verhogen maar ook de prestaties verbeteren op het werk. Dus waar wacht je nog op? 

Boek hier een inspiratiesessie

Loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar meer levensvreugde? Voel jij dat er meer in het leven is dan wat je er nu uithaalt? Heb je een paar werkervaringen achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? Laten we samen op reis gaan naar een gelukkiger en succesvoller leven!

Boek Een persoonlijk gesprek

Venditio+ ijvert voor meer
​​​​​​​sociaal ecologisch verantwoord ondernemerschap. 

Tevreden klanten aan het woord

Benieuwd naar meer ervaringen van onze trouwe partners? Je leest het hier

Vik Nelissen

Founding Partner & Managing Director bij Argeüs BV

Nicole is ondernemend, creatief, en gaat te werk met een sterk oog voor teamontwikkeling. Ze wijst op verantwoordelijkheidszin en ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Binnen Syntra Limburg heb ik altijd zeer graag met haar samengewerkt.

Sarah Vandewoude

Marketing & Communicatie voor Gepassioneerde Entrepreneurs

Nicole is een fantastische dame: uitermate gedreven met bruisende ideeën. Dankzij haar flexibiliteit is het heel fijn om met haar samen te werken. Met haar groot hart voor ondernemerschap en jongeren onderscheidt ze zich van vele anderen. 

Bart Lodewyckx

Gedelegeerd Bestuurder
​​​​​​​UNIZO Limburg

Nicole is een gedreven en enthousiaste professional die als geen ander beseft dat de kracht van een onderneming in de medewerkers en het team zit. Wie zijn medewerkers vleugels geeft, geeft zijn onderneming vleugels. Duurzaam profijt dus voor beiden.

Inspirerende Inzichten

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over één van onze programma's of diensten. Wij helpen je graag verder. 

Contacteer Venditio+