Inspire, Motivate, Cultivate

inspire, motivate, cultivate

Venditio + implementeert customer succes in het hart van uw organisatie. Wij bieden diensten aan klanten die in harmonie met zichzelf en het milieu willen werken voor duurzaam gewin.

wat fijn dat jij er bent

Waar staat Venditio+ voor?

Value selling vanuit het hart is wat ik stimuleer in jouw bloeibedrijf. Puur sang vanuit volledige openheid en in samenwerking met je team. Wij bepalen mee een cultuur van happiness en happy profit. Waar écht contact van mens tot mens gewaardeerd wordt. Waar je jezelf kan zijn, zonder masker voor verbinding met alle stakeholders.

Onze diensten

Jouw loopbaan | Een nieuwe start in 100 dagen

Heb je al je diploma’s met succes behaald, maar voel jij je op dit moment als een vis op het droge? Heb je je eerste werkervaring achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? Volg dit pad?

ontdek meer

KMO coach en Business Insights

Voor leiders die slimmer willen werken omdat er nu eenmaal maar 24 uren in een dag zijn. Investeer in je team en de groei van je bedrijf en zet de nieuwste technologische tools in.

ontdek meer

Motiverende spreker | Inspiratiesessies voor meer energie

Zoveel onderwerpen en thema's om op een interactieve manier mensen in beweging te zetten. Dat is wat onze sessies met ondernemers en medewerkers doen.

ontdek meer

KMO coaching

Succesvol zaken doen met je klanten, groeien als zaakvoerder en als organisatie. Het is een droom van elke ondernemer. Maakt jouw bloeibedrijf een sprong? Kan je wat ondersteuning gebruiken? Dan kan je beroep doen op de diensten van Venditio+.  Een Business Coach komt jou inspireren en motiveren. 

Boost je team

Keynote-spreker

Als public speaker neem ik het publiek mee in mijn levensverhalen. Vanuit hart en ziel breng ik mensen in beweging. Dat is wat mijn onderwerpen met ondernemers en medewerkers doen. En dit al vanaf de eerste minuut. Want samen kunnen wij magische zaken realiseren voor een duurzame samenwerking.

BoEK KEYNOTE SPEAKER

Inspiratiesessies

Iedereen hunkert naar “happiness for happy profit”.  Hoe neem je nu zelf de touwtjes in handen? Hoe zorg je er voor dat je met goesting doet wat je doet? Want of we het nu willen of niet, we gaan met zijn allen langer mogen gaan werken. Gelukkig zijn op persoonlijk vlak en in je job kan je leren. Zo komt het succes naar je toe en ben je weer helemaal in harmonie.

Boek hier een inspiratiesessie

Loopbaanbegeleiding

Heb je al je diploma’s met succes behaald, maar voel jij je op dit moment als een vis op het droge?  Heb je je eerste werkervaring achter de rug maar was het toch niet wat je verwachtte? Mis je de nodige ondersteuning van je omgeving om een andere weg in  te slaan? 

Boek Een persoonlijk gesprek

Venditio+ is een lerende organisatie die ijvert voor een rijker bedrijfsleven. Slimmer, Gezonder en Verbindend. Werknemer en werkgever hand in hand voor "duurzaam profijt".

Tevreden klanten aan het woord

Benieuwd naar meer ervaringen van onze trouwe partners? Je leest het hier

Vik Nelissen

Founding Partner & Managing Director bij Argeüs BV

Nicole is ondernemend, creatief, en gaat te werk met een sterk oog voor teamontwikkeling. Ze wijst op verantwoordelijkheidszin en ziet mogelijkheden in plaats van problemen. Binnen Syntra Limburg heb ik altijd zeer graag met haar samengewerkt.

Sarah Vandewoude

Marketing & Communicatie voor Gepassioneerde Entrepreneurs

Nicole is een fantastische dame: uitermate gedreven met bruisende ideeën. Dankzij haar flexibiliteit is het heel fijn om met haar samen te werken. Met haar groot hart voor ondernemerschap en jongeren onderscheidt ze zich van vele anderen. 

Bart Lodewyckx

Gedelegeerd Bestuurder
​​​​​​​UNIZO Limburg

Nicole is een gedreven en enthousiaste professional die als geen ander beseft dat de kracht van een onderneming in de medewerkers en het team zit. Wie zijn medewerkers vleugels geeft, geeft zijn onderneming vleugels. Duurzaam profijt dus voor beiden.

Inspirerende Inzichten

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over één van onze programma's of diensten. Wij helpen je graag verder. 

Contacteer Venditio+